Prislista

Makeup & Hår för alla tillfälle

Läs villkor och Information innan bokning längst ner på sidan

 

För aktuell prislista vid bröllop kontakta mig

 * Makeup Lektioner  1 995.-

I cirka två och en halv timme går vi igenom en naturlig makeup och hur du omvandlar den till en kvällsmakeup. Du kommer att få produkt, teknik kunskaper samt en hel del tips och tricks för att du själv sedan skall kunna uppnå samma resultat på egen hand hemma framför spegeln. Medtag block och penna !

*  Brud Makeup   För aktuell prislista kontakta mig

Vi träffas för en provmakeup några veckor innan din stora dag. Då provar vi ut produkter och färger som passar och utgår ifrån dina önskemål. Provmakeupen ingår i priset och brukar ta ca 1.5-2 timmar. Denna makeup läggs med traditionella foundations speciellt anpassad för din hudton. I priset ingår även en lösfrans rad om så önskas samt noppning av bryn. On location och körersättning på 10 mil ingår i det högre priset.

*  Brudmakeup med Airbrush     För aktuell prislista kontakta mig

Vi träffas för en provmakeup några veckor innan din stora dag. Då provar vi produkter och färger som passar och utgår ifrån dina önskemål. Provmakeup ingår i priset och brukar ta ca 1,5-2 timmar. Här använder jag en Airbrush som är en teknik där man sprayar på foundation, conturing, highlight och även blush. Vill du veta mer om Airbrush tekniken så titta gärna in i min blogg eller så kan du hitta massor på youtube såklart. Med denna teknik får du en flawless finish som sitter i flera timmar utan att man behöver bättra på under dagen/kvällen. I priset ingår även en lösfrans rad om så önskas samt noppning av bryn. On location och körersättning på 5 mil ingår i det högre priset.

*  Brudmakeup Airbrush + Håruppsättning  För aktuell prislista kontakta mig

Här har du möjlighet att få ett komplett paketpris då du får både en Airbrush makeup och en Romantisk håruppsättning. On location och körersättning på 5 mil ingår i det högre paketpriset.

*  Tärnor       *  Airbrush     För aktuell prislista kontakta mig  

Låt även dina tärnor, din mamma eller bästa vännina bli väl omhändertagen till din stora dag. Dem skall också få känna sig lite speciella och därför får dem också ett bra pris

* Male Grooming   För aktuell prislista kontakta mig 

Glöm inte bort din blivande man på er stora dag. Han behöver också piffas upp inför er fotografering. Han får en ansiktsmassage, fuktkräm och en lätt foundation, concealer och avslutas med ett puder för fixering samt ansiktsdusch för fukt.

*  Bal Makeup   700.-    *  Balmakeup  & Håruppsättning PaketPris   1700.-

Balen är ju en stor dag för en ung kvinna på väg ut  livet. Så varför inte unna den fantastiska unga kvinnan med en makeup eller ett komplett paket genom att låta henne få bli så där extra fin denna dag. Du får en makeup och en romantisk håruppsättning denna dag. I priset ingår en lösfrans rad om så önskas.

  • Manikyr på naturlig nagel  45 min 250.-
  • SPA-Manikyr 75 min 450.-
  • Gellack inkl. Manikyr  350.-  Hållbarhet på upp till 4 veckor. 

 * Tjej kväll / Möhippor

Priset är beroende på antal personer och hur ni önskar ert upplägg dessa timmar som brukar vara mellan 2-4 timmar. Finns även möjlighet att få bokat en fotograf som tar bilder på er hippa. Kontakta mig för vidare diskussion.

Vid större bröllops bokningar lämnas ett paketpris som ej är utsatt i den aktuella prislistan.

Då sätter jag oftast ihop ett team med makeupartister och frisörer med gedigen erfarenhet. Du skall känna att du är i trygga händer på din stora dag.

*Önskemål om annat upplägg skicka ett meddelande för offert under Kontakt

*Önskemål om annan Makeup/ Hairstyling än ovan skicka ett meddelande för pris under  kontakt

Företag / Frilans uppdrag kontakta mig eller titta in på http://susannetapper.com

Villkor och Information

Dessa villkor gäller för privat personer som anlitar mig vid bröllop eller andra uppdrag .

För att din bokning skall anses vara bokad och din datum garanterad skall en bokningsavgift på 1500.- av priset vara mig tillhanda senast 7 dagar efter vår överenskommelse av datum för din provmakeup för en blivande brud. Detta är bindande för båda parter.

Då många är duktiga och bokar upp till ett år innan dem skall stå brud så skall avgift vara erlagd senast den 30 Januari påföljande år för att jag skall kunna garantera din datum.

Om du avbokar inom 7 dagar efter utförd provmakeup så återbetalas 1000.- av boknings avgiften. Vid senare avbokningar än 7 dagar efter provmakeup återbetalas ej bokningsavgiften, då vi har ingått ett avtal som skall utföras.

Om jag skulle bli tvungen att avboka en bokad tid pga sjukdom eller någon annan oförutsedd händelse så återbetalas den inbetalda avgiften till kunden.

Jag gör även allt för att hjälpa dig med en annan Makeup Artist till din bokade tid och till dennes pris. Avdrag för den redan inbetalda avgiften görs. Jag lämnar dock ingen garanti på Makeup Artistens arbete. Men förutsätter att denne är professionell och utför ett gott arbete med dess förutsättningar.

Jag har rätt att ändra priser utan att meddela på förhand. Men bokningar gjorda innan prisändringen utförs till det överenskomna priset. Alla priser är inkl. moms till privat personer.

Önskar du blifin på annan adress sk  On Location så tillkommer en avgift  500.- som skall vara mig tillhanda vid slutbetalning. Gäller privatpersoner vid bokning av bröllop eller annat event. Eventuellt tillkommer avgift för övernattning vid uppdrag utanför NvSkåne. Samt körersättning på 40.-/mil.

Betalning

Betalning/ Bokning sker till plusgiro  55 93 60- 3 Ange namn ,datum, telefonnummer vid inbetalning senast 7 dagar efter vår överenskommelse för provmakeup. Slutbetalning sker senast 14 dagar innan bröllopet. 

Slutbetalning kan också ske via faktura ( Begär Faktura )  som skall vara inbetald senast 14 dagar innan bröllops datum om ingen annan överenskommelse skett mellan oss via mail / telefon. Det går även att betala med Swish ifrån år 2016 på 0708 848736.