PRISLISTA

HÅR OCH MAKEUP för alla tillfälle

Läs villkor och Information innan bokning längst ner på sidan

 

FÖR DIG SOM BLIVANDE BRUD

När du bokar mig ingår det alltid en bröllopskonsultation. Denna genomförs 4-8 veckor före din bröllopsdag. Här testar vi oss fram med färger till makeupen och hur du tänker dig din håruppsättning. Dock gör jag inte en hel håruppsättning vid detta tillfälle, utan vi testar oss fram så att du får det som passar dig bäst och utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Jag arbetar både med Airbrush och med traditionella baser vid en brudmakeup. Vill du veta mer om skillnaden osv? Fråga mig gärna vid bokningsförfrågan så får du veta mer. 

På provtillfället tar du med dig inspirationsbilder på både hår, makeup och gärna även på din klänning och hårdekorationer. Ska du bära en slöja, ta då gärna med dig den till detta tillfälle. 

Vid detta tillfälle går vi även igenom körschema för bröllopsdagen. Framförallt då ni är många i sällskapet som ska göras vid på din stora dag. Du kommer även att få med dig tips och saker att tänka på inför din bröllopsdag. Avsätt 2-3 timmar vid detta tillfälle. 

Jag kommer även att ta före/efter bilder eller eventuellt även filma vid detta tillfälle. Känner du dig inte bekväm med det så bara säg till till vid bokningen. 

Vill du ha faktura så skickas den ut två veckor innan och ska vara betald innan din bröllopsdag. 

  PRIS FÖR BRUD 2023

               fr. 5250.-

  Hår & Makeup inkl. konsultation

              fr. 2650.-

    Brudmakeup inkl. konsultation

DINA TÄRNOR & GÄSTER

Såklart ska även din tärna/tärnor eller andra bröllopsgäster få känna sig extra fina på din bröllopsdag. Så varför inte erbjuda dem att få håret och sminket fixat? 

  PRIS FÖR TÄRNOR & GÄSTER

     fr. 1100.- hår eller makeup

     fr. 2200.- hår & makeup

DIN BLIVANDE MAN

Glöm inte bort din blivande man på er bröllopsdag. Han behöver även få en stund för sig själv. Han får en en enkel ansiktsmassage, fuktkräm och en Airbrush makeup för ett väldigt naturligt resultat. Han ska absolut inte se sminkad ut. Brynen fixas och det hela avslutas med puder för fixering och en ansiktsdusch för fukt. 

        PRIS FÖR MALE GROOMING

                            450.-

VID STÖRRE BRÖLLOPSBOKNINGAR LÄMNAS ETT PAKETPRIS SOM EJ ÄR UTSATT I PRISLISTAN. 

Då sätter jag oftast ihop ett team med makeupartister och frisörer med gedigen erfarenhet. Du ska känna att du är i trygga händer på din stora dag.

ÖVRIGA TJÄNSTER

LASH & BROWLIFT

Passa på att göra ett Lashlift och en Browlift en vecka innan ditt bröllop till ett bättre pris än  nedan. 

LASHLIFT  450.-’

BROWLIFT  450.-

LASH & BROWLIFT  850.-

Jag arbetar med LillyNails produkter och tekniker. Men jag har även DonnaLashes produkter. 

 Makeup Lektioner  2 995.-

I cirka två och en halv timme går vi igenom en naturlig makeup och hur du omvandlar den till en kvällsmakeup. Du kommer att få produkt & teknik kunskaper samt en hel del tips och tricks för att du själv sedan ska kunna uppnå samma resultat på egen hand hemma framför spegeln. Medtag block och penna ! Vid detta tillfälle filmar vi så att du får med dig filmen i din egen smartphone. 

Balmakeup  & Håruppsättning  1700.-

Balen är ju en stor dag för en ung kvinna på väg ut  livet. Så varför inte unna den fantastiska unga kvinnan ett komplett paket genom att låta henne få bli så där extra fin denna dag. Du får en makeup och en romantisk håruppsättning denna dag. I priset ingår en lösfrans rad om så önskas.

Manikyr på naturlig nagel  45 min 250.-

SPA-Manikyr 75 min 450.-

Gel lack inkl. Manikyr  350.-  Hållbarhet på upp till 4 veckor. 

 TJEJ KVÄLL / MÖHIPPA

Priset är beroende på antal personer och hur ni önskar ert upplägg dessa timmar som brukar vara mellan 2-4 timmar. Finns även möjlighet att få bokat en fotograf som tar bilder på er hippa. Kontakta mig för vidare diskussion.

Önskemål om annan Makeup/ Hårstyling än ovan skicka ett meddelande för pris under  kontakt. 

FÖRETAG/FRILANSUPPDRAG Kontakta mig via mail under kontakt.

VILLKOR & INFORMATION

Dessa villkor gäller för privat personer som anlitar mig vid bröllop eller andra uppdrag .

För att din bokning ska anses vara bokad och din datum garanterad ska en bokningsavgift på 1500.- av Totala priset vara mig tillhanda senast 7 dagar efter vår överenskommelse av datum för din provmakeup för en blivande brud. Detta är bindande för båda parter.

Då många är duktiga och bokar upp till ett år innan de ska stå brud så ska avgift vara erlagd senast den 30 Januari påföljande år för att jag skall kunna garantera din datum.

Om du avbokar inom 7 dagar efter utförd provmakeup så återbetalas 500.- av boknings avgiften. Vid senare avbokningar än 7 dagar efter provmakeup återbetalas ej avgiften, då vi har ingått ett avtal som ska utföras. 

Om jag skulle bli tvungen att avboka en bokad tid pga sjukdom eller någon annan oförutsedd händelse så återbetalas den inbetalda avgiften till kunden.

Jag gör även allt för att hjälpa dig med en annan Makeup Artist till din bokade tid och till dennes pris. Avdrag för den redan inbetalda avgiften görs. Jag lämnar dock ingen garanti på Makeup Artistens arbete. Men förutsätter att denne är professionell och utför ett gott arbete med dess förutsättningar.

Jag har rätt att ändra priser utan att meddela på förhand. Men bokningar gjorda innan prisändringen utförs till det överenskomna priset. Alla priser är inkl. moms till privat personer.

Önskar du Blifin på annan adress inom Helsingborg så tillkommer en avgift  250.- som ska vara mig tillhanda vid slutbetalning. Gäller privatperson vid bokning av bröllop eller annat event. Eventuellt tillkommer avgift för övernattning vid uppdrag utanför Nv Skåne. Samt körersättning på 40.-/mil tillkommer utanför Helsingborg. 

Betalning

Betalning/ Bokning sker till plusgiro  55 93 60- 3 Ange namn ,datum, telefonnummer vid inbetalning senast 7 dagar efter vår överenskommelse för provmakeup. Slutbetalning sker senast 14 dagar innan bröllopet. 

Slutbetalning kan också ske via faktura ( Begär Faktura )  som skall vara inbetald senast 14 dagar innan bröllops datum om ingen annan överenskommelse skett mellan oss via mail / telefon. Det går även att betala med Swish ifrån år 2016 på 0708 848736.