Om mig

Frilansande makeupartist & hairstylist utbildad via International Makeup Center 2007. Jag startade företaget Blifin i juni samma år. Vidare utbildade mig 2008 till Hårstylist via MakeupStudion och fick på så sätt en komplett nisch för mitt företag. Men jag ville mer så jag satsade även på att lära mig att behärska Special Effekt / Teater Maskering så jag gick en utbildning/kurs för Eva Flamholc-Andersson en mycket erfaren Maskör och Perukmakare i Malmö 2009.

År 2012 har jag  även vidareutbildat mig inom tekniken Airbrush för Makeup Artisten Beverly McColgan uppe i Stockholm under en veckas tid. 

År 2015 blev jag handplockad utav Val Garland som en utav flera tusentals sökande över hela världen till hennes creme de la creme kurs som gick av stapeln online. En fantastisk möjlighet att få lära ifrån en icon i branschen.

År 2017 Så utbildade jag mig till SPA-Manikyrist och kan nu även erbjuda mina kunder manikyr och lackning med gellack. 

Jag verkligen brinner för det här med skönhet och den skillnad man kan göra med olika tekniker i de olika områdena. I mitt produktsortiment hittar ni många olika märken, jag försöker att hitta gobitarna och de som verkligen tillför något.

Som Airbrush artist använder jag mig utav Airbase makeup som är en silikon baserad makeup. Den är värmebeständig, vattenbeständig och täpper inte igen porerna i huden. Man får ett fantastiskt resultat.

Jag har har haft många uppdrag genom åren inom både reklamfilm, reklam, kataloger, fotograferingar, företagsfotograferingar, produkter som är både lanserade i Sverige och publicerade utomlands. Massor av privata uppdrag så som bröllop, möhippor, baler, och kurser som även dem har skett både i Sverige och utomlands har jag fått äran att vara delaktig i. Fashion week i London, Paris är återkommande samt att få äran att jobba och assistera olika Key Artist i branschen är en stor glädje för mig. 

Frilans

Jag frilansar som Makeup Artist och Hair Stylist vilket innebär att jag utgår från Helsingborg. Förutom det jag erbjuder här på hemsidan samarbetar jag med en del frisörsalonger och fotografer.

Jag finns här för att Du ska BliFin!