OM MIG

Du kanske vill veta lite mer om mig och hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt.

Jag arbetar och driver mitt företag på  frilansbasis som makeupartist & hårstylist utbildad via International Makeup Center 2007. Jag startade företaget Blifin i Juni samma år. Företaget driver jag vid sidan om min anställning som Stylistlärare på Praktiska Gymnasiet sen 8 år tillbaka.

Jag vidareutbildade mig 2008 till Hårstylist via MakeupStudion och fick på så sätt en komplett nisch för mitt företag.

Men jag ville mer så jag satsade även på att lära mig att behärska Special Effekt / Teater Maskering så jag gick en utbildning/kurs för Eva Flamholc-Andersson en mycket erfaren Maskör och Perukmakare i Malmö 2009.

År 2012 har jag  även vidareutbildat mig inom tekniken Airbrush för Makeup Artisten Beverly McColgan uppe i Stockholm under en veckas tid. 

År 2015 blev jag handplockad av Val Garland som en av flera tusentals sökande över hela världen till hennes creme de la creme kurs som gick av stapeln online. En fantastisk möjlighet att få lära ifrån en icon i branschen.

År 2017 Så utbildade jag mig till SPA-Manikyrist och kan nu även erbjuda mina kunder manikyr och lackning med gellack. 

År 2021 Då utbildade jag mig till PMU Artist via Everlasting Brows och Jane Eriksson. Jag utför numera även semitatuering av ögonbryn. Jag utför både microblading med strå teknik och hybridbryn i kombination med maskin. 

År 2022 Utbildade jag mig i Lash & Browlift via DonnaLashes och senare även av LillyNails.

Jag verkligen brinner för det här med skönhet och den skillnad man kan göra med olika tekniker i de olika områdena. I mitt produktsortiment hittar ni många olika märken, jag försöker att hitta gobitarna och de som verkligen tillför något. 

Som Airbrush artist använder jag mig av Airbase produkter som är en silikon baserad makeup. Den är värmebeständig, vattenbeständig och täpper inte igen porerna i huden. Man får ett fantastiskt resultat.

Jag har har haft många uppdrag genom åren inom både reklamfilm, reklam, kataloger, fotograferingar, företagsfotograferingar, uppdrag som är både lanserade i Sverige och publicerade utomlands. Jag har utfört massor av privata uppdrag såsom bröllop, möhippor, baler, och kurser som även de har skett både i Sverige och utomlands. Jag har fått äran att vara delaktig och arbetat på Fashion Week i London & Paris. Det är en ära att få arbeta och assistera andra makeupartister i branschen. I det här yrket slutar man aldrig att utvecklas och lära sig nytt. Så med mina snart 17 år professionellt i branschen och ytterligare 20 år som makeupaddict ska du känna dig trygg inför ditt val av hår & makeupartist.

Det som kommer bli aktuellt inom snar framtid är att just DU ska få ta del av mina kunskaper för att du själv ska kunna utföra fantastisk makeup på dig själv. Håll utkik här på sidan under nästa år. Ska bli så spännande och få lära ut på en helt ny nivå. 

FRILANS

Jag frilansar som Makeup Artist och Hår Stylist vilket innebär att jag utgår från Helsingborg. Förutom det jag erbjuder här på hemsidan samarbetar jag med en del frisörsalonger och fotografer.

Jag finns här för att Du ska BliFin!