2011-04-05

Idag fick jag besök av tre kvinnor som skulle ha en makeup kurs. Det skulle vara en present till en utav kvinnorna som fyllt 40 och tro det eller ej jag var nervös. Det är ju en sak att ha en makeup kurs för en enskild person, men när det blir flera så känner jag mig lite orolig. Dels för att jag håller kursen hemma hos mig och inte har det största utrymmet och så vill jag  ju att allt ska bli så bra som möjligt. Alla skall få ut så mycket de bara kan utav kursens timmar.

Men jag hade inte behövt vara orolig eftersom det var tre fantastiska kvinnor som jag tyckte ville lära sig massor. Nu hoppas jag bara att de verkligen fick ut något utav kursen och fick många tips att använda sig av. De tyckte tiden gick fort och de kände att de ville haft mer tid. Vi satt eller rättare sagt de fick jobba i nästan tre timmar. Sen så skulle de iväg på en sen middag på en resturang nere i stan. Skillnaden jag kände nu när jag hade mer än en person åt gången var att jag fick inte riktigt lika mycket tid till var och en. Och min fokus blev lite förvirrad eftersom jag verkligen ville att de alla skulle se fantastiska ut när de gick ifrån mig.

Sommarens schema börjar bli fullbokat med alla bröllop. Och det är ju också något helt fantastiskt att få ta del utav. Många som står brud är så himla vackra att man blir tårögd och minns sitt eget bröllop. Känns som en evighet sen trots att vi bara firar fem år i år som gifta. Ja, om fem år så åker vi till Las Vegas och kör ett Elvis bröllop förnyar våra löften. Sen festar vi hela natten på Mirage ihop med alla Rock Stars over there.