En kund´s Återspegling

Jag fick idag ett mail ifrån en kunds make. Ja, för de gifte sig ju den 30/7….Jag blev så glad att jag fick tårar i ögonen. Det är ju inte så ofta man får en sådan positiv feedback ifrån en kund´s man…med det menar jag att det är inte ofta någon berättar i ett mail att de såg sin brud på ett sådant vackert sätt. Jag tänker lägga upp ett par bilder som jag tagit med min iphone 4 så de är ju inte de bästa bilderna och ett utdrag ifrån mailet jag fick ifrån Fredrik.

img_0759             img_0760         img_0761   

Mail ifrån Fredrik lät så här:   

Hej Susanne!

Ville bara återspegla till dig och tacka för ditt fantastiska arbete med Rebeckas smink och håruppsättning till vårt bröllop.Det var värt vartenda öre att få se henne i en sån  fantastisk frisyr. Rent spontant när jag träffade henne i Ramlösa parken för fotografering sa jag; 

-Vad har du gjort?    Rebecka svarade oroligt, vadå? Är det något som är fel?

-Alltså, jag visste att du var snygg.. Men SÅÅ snygg!! Wow!

 Att lite smink och en bra håruppsättning kan göra så mycket? Helt fantastiskt! Det var en helt ny tjej jag skulle gifta mig med! Och som hon såg ut.. helläcker!

 Vi båda tackar det varmaste för din hjälp och ditt proffsiga bemötande. Utan dig så hade inte vår dag blivit så bra som den blev! Vi kommer absolut att rekommendera dig till allt och alla som vill lyssna.

Dessa ord värmde mitt hjärta och jag önskar de bägge all lycka i världen !