Fantastisk Sommar

Ja, då tänker jag inte på vädret i alla fall. Det hade jag önskat vore mer sol än regn. Men jag tänker på alla fantastiska människor jag har fått träffa och alla vackra blivande brudar som jag har fått tillfälle att göra ännu vackrare. Just nu har jag det lite lugnt på bokningarna fram till September, sen drar det igång igen. Jag har haft lite nytt för mig och har givit mig in på att jag skall lära mig tekniken Airbrushing.

Jag har köpt på mig en Airbrush ifrån http://www.airbrushmakeup.com/  och den tänker jag öva upp min skicklighet på förhoppningsvis. Man får en fantastisk makeup med den tekniken och man kommer ifrån det här med penslar lite grann. Så är DU sugen på att sitta modell någon dag så jag får öva så bara hör av dig. 🙂

Vill även passa på och föra fram mina fantastiska produkter ifrån Nuskin som ni hittar under rubriken Butik. Något bättre hittar ni inte för er Hy,Tänder och inre hälsa. Så ta chansen och prova helt rena produkter utan utfyllnadsmedel. Med Nuskins Galvansik SPA med ageLOC så får du ett ansiktslyft utan kirugi i ditt eget hem. Eller så bokar du in en behandling hos mig så får du testat produkterna.