Härliga Söndag

Idag är det Söndag och jag har inget bokat, så för en gång skull så kan man bara vara. Gårdagen spenderades uppe på kullaberg och mölle. Det var den blivande bruden Sofia som skulle gifta sig. Det var massor av folk närvarande under förberedelserna. Där fanns en frisör, jag själv, blivande mannen,fotograf och filmare samt tärnor. Sen så kom även Sofias föräldrar och då var det dax att sminka mamman. Jag hoppas hon blev nöjd med sin makeup, själv så tyckte jag hon blev väldigt vacker.

Senare på eftermiddagen så fick jag hem två härliga ungar som skulle ha ”sovis”. Så då var det bara till och laga mat, för dagen blev det Thai mat(Kycklingwok) som stod på menyn. Bägge barnen åt så det storknade, men endå så fick de plats med efterrätt. Det är kul när ungar vill äta. Mannen i huset är på resande fot så vi hade verkligen en tjejkväll här hemma. Massor av godis,chips,läsk…ja, igentligen allt onyttigt man kan tänka sig stod på bordet.

Så nu denna härliga söndag tänker jag bara ta det lugnt, kanske skall jag åka ut en sväng på Väla, där har de sån där TREDNHELG med allt vad det innebär. Kanske man skall gå på mitti och få en gratis makeup. För omväxlingskull så kan ju jag få en makeup lagd..hehehe…vi får se vad det blir.