Lanseringsfest/Modevisning BloppFashion på The Tivoli

Blifin kommer att delta på lanseringsfesten för BloppFashion på The Tivoli Lördagen den 10 Mars. Jag kommer tillsammans med Isabelle på Viva Nilla att stå för Makeupen till deras Modevisning. Isabelle är den som har ansvaret för koregrafi och makeup och hon kommer att göra ett fantastiskt jobb. Kläder ifrån butiken Suleika shop and showroom på drottninggatan kommer att visas på catwalken.

För mer information om eventet så kolla in tjejernas sida och dyk gärna upp för att se modevisningen och mingla med blifin.

http://blopparna.bloppfashion.se/category/events  

Dock kommer jag förmodligen att hålla mig i bakrunden osminkad med solglasögon på i kvällens mörker. Jag kommer nämligen att genomgå en operation på onsdag så förmodligen kommer jag ha svullna, blå/lila ögon. Kommer antagligen att se ut som om jag fått två blåklockor eller kraftig dubbelsidig ögoninflammation..haha..men så får det bli. Jag vill inte missa tillfället att jobba tillsammans med duktiga Isabelle och det här fantastiska eventet. Det är liksom inte ofta det händer sådana här saker i vår vackra stad. Det får man ju hoppas att det blir en ändring på snart. Mer Mode, Fashion, Glitter och Glamour till Helsingborgarna.

Blifin kommer ni att hitta på eventet i form av Visitkort där ni vidare kan kontakta mig. Självklart kommer jag att vara tillgänglig under kvällen i den mån jag kan utan att skrämma slag på er..thihi