Lite nytt

Ja, igentligen så vet jag inte ifall det är nåt nytt. Men jag har i alla fall sökt jobb på lite olika event. Bland annat så är det en uppdragsgivare som skall köra en ”modell för en dag” turné runt om i Skåne, eller så är det Sverige. Har lite dålig koll där faktiskt. De sökte makeup och hårstylister och jag tänkte att det kan ju vara en kul grej att få vara med om. Har ju tidigare funderat på något sådant, men vill inte binda upp mig på en heltids anställning eftersom jag ju även har ett heltidsjobb där jag kvalitéts säkrar medicinska engångs produkter till sjukvården. Så snacka om att hålla till i väldigt olika branscher.

Sen så har jag även sökt till en nyöppnad fotostudio som tänker köra på samma koncept ”Modell för en dag” men på en fast plats här i Helsingborg. Men det är ju samma där, det är inget heltidsjobb jag söker utan mer inspirationen man får ifrån olika människor som man träffar på sådana ställen. Nu har jag ju fått en intervju ifrån det ena stället, så jag skall bara försöka hitta en tid så jag kan träffa uppdragsgivaren. Till det sistnämda så visar det sig att den här killen tränar tydligen karate i samma klubb som jag själv gör. Så ibland är världen bra liten, så vi får väl se hur det blir med det. 🙂

Idag täffade jag Gabrielle som är en blivande brud. Den här tjejen var verkligen en inspirations källa, jag blev verkligen imponerad utav henne. En framgångsrik specialist läkare inom sjukvården, vill inte nämna inom vilket område. Men hur ofta träffar man läkare? Jo, bara när man är sjuk, så detta var verkligen en inspiration och givande. En väldigt trevlig kvinna som jag fick nöjet att göra ännu vackrare än vad hon redan är. Hon var här för en provmakeup idag, inför sin stora dag. När hon gick här ifrån så var hon väldigt nöjd, och jag blev så glad. Kanske lite fånigt att man blir glad över något sådant, men eftersom jag tyckte att hon inspirerade mig så blev jag extra glad. Det var ett trevligt möte !

Sen så for jag ut på väla köpcentrum för att inhandla en present. Min tös skall på kalas imorgon till sin bästa kompis, så vi ville ju hitta något som hon kan pyssla med. Kvällen kommer att spenderas ihop med grannar ifrån området där vi bor, det blir grill(trots regn) och god mat. Och förhoppningsvis trevligt sällskap ovan på det.