Nu är det full panik

Ja, så känns det nästan i alla fall. Imorgon har jag en plåtning hyfsat tidigt på morgonen. Jag är iofs morgonpigg så det lär inte bli några problem att komma upp. Det som känns mer oroväckande är att jag har inte någon som helst inspiration inför morgondagen. Har någon idé som jag vill skall komma fram på rätt sätt, men vet inte ifall modellen och fotografen är med på noterna riktigt. Jag har inte träffat modellen tidigare och ej heller jobbat ihop med fotografen så jag har inget att gå på. Oftast så har man ju lite koll på vad fotografen vill ha ut utav bilderna, men han verkade inte heller ha någon inspiration direkt. Ja, jag vet inte . Får väl sova på saken och se om jag får till något under nattens timmar.

Sen på torsdag så har jag en provmakeup och så skall jag dessutom gå till tandläkaren samma dag..Jiiipiii   !!  Nä inte alls med min tandläkare skräck. Men har dock kommit på ett bra sätt för mig att bita ihop under tiden jag är där. Jag tar helt enkelt med min tös, för då kan jag inte sitta och sjåpa mig i stolen. Då är ju risken att hon också blir rädd för tandläkaren och det vill jag ju absolut inte att hon skall bli. Prova det, ni där ute som är föräldrar !

På fredag så skall jag och mannen ut på ett ställe här i stan och kolla på sk ”Pudel-rock”…får väl se vad det innebär. Mina tankar om eventet är att man åker rätt tillbaka till 80-talets hårdrock och allt vad det innbar för min del. Är ju uppväxt som ”hårdrockare” under 80-talet och måste nog säga att jag har en försmak ännu för den musikstilen. Sånt går inte över för att man nu råkade bli vuxen under 90-talet. Kanske jag kan få lite inspiration för att få ihop en ”hårdrocks session” inom snar framtid.

Under söndagen denna veckan så skall jag ha en makeup kurs för två tjejer varav en är en gammal klasskompis till mig. SÅ det skall bli jättespännande, snacka om att jag är nervös för det då. Lite om vad som händer nu inom den närmsta tiden, och då har jag endå inte tagit upp allt annat som ligger och väntar runt hörnet på mig.