Nya friska tag

Så ja, nu är man på fötterna igen. Det har tagit en vecka och bli kry igen. Men jag dras fortfarande med hosta och den lär väl sitta i nån vecka till antar jag. Just nu har jag det väldigt lugnt, inga bokningar inplanerade för tillfället. Men jag har en utbildning på gång nere i Malmö i november. Jag tänkte ge mig på att lära mig mycket mer om karaktärs makeup. Har väldigt dålig koll på just den biten. Men det skall det bli ändring på är det tänkt. Så sen skall jag förhoppningsvis inte bara kunna göra folk fina utan även förfula dem och göra de gamla,såriga med konstiga öron osv.

Jag ser väldigt mycket fram emot denna utbildningen framför allt just för att de som håller i utbildningen har en enorm erfarenhet inom just det specifika området. Jag kommer att suga åt mig som en svamp dessa två helger som utbildningen är. Sen är det bara till och öva upp sig på att bli duktig på det också. Synd bara att utbildningen är efter Halloween, men där kommer ju en nästa år också. 🙂

Den inplanerade utbildningen nere i Staffanstorp är ju inställd eftersom efterfrågan inte blev så stor. Det var ju lite synd eftersom jag hade påbörjat arbetet med att ta fram ett nytt kompendie till utbildningen. Men vi får väl hoppas på att det svänger till våren istället. Det är ju som sagt kris i Sverige just nu och det märker man av på vissa fronter. Dock har jag inte själv märkt så mycket av det just i år. Men man får väl se hur det ser ut till nästa år. Nä, nu skall jag iväg och göra lite nytta så ha det gott där ute.