Reklam fotografering

Ja, på fredag är det dax med två manliga modeller som skall fixas till. Ingen avancerad make, killar skall ju se naturliga ut. Bara försköna det de redan har att utgå ifrån. Jag måste medge att jag har lite dålig koll på vem beställaren utav arbetet är. Men det är nog en affär av något slag här i Helsingborg. Totalt så är det 6 modeller som skall fixas till vid vad jag tror blir tre tillfällen. Fotografen är Rickard som finns på http://www.studio-e.se/

Han är mycket duktig så det kommer att bli kanon bilder till kunden, det är jag övertygad om.

Sen så skall jag jobba vidare hela helgen. På lördagen har jag en brud och två tärnor som skall sminkas och håruppsättas, som på löpande band. Men jag kommer att göra mitt yttersta för att de skall bli så vackra som bara de kan bli. Har träffat tjejerna vid ett par tillfällen nu, och det är goa tjejer. Så det blir nog en trevlig förmiddag tillsammans med dem. Sen på söndagen så är det fotograferings dax igen med fotografen Johnny och Seb, det är två modeller som skall sminkas och de skall fotograferas ute vid gamla nerlagda sockerbruket ute i Hasslarp om jag inte har fel för mig. Själv kommer jag inte att vara på plats eftersom jag vill ha lite kvalitéets tid med familjen också. Det blir ju lite tuffa veckor när man har jobb sju dagar i veckan. Men det är tur att det inte ser ut så varje vecka. Då hade jag nog fått ta och gå ner i arbetstid på mitt heltidsjobb.

Än så länge står jag ut och kämpar på. Enda nackdelen är ju att man hinner dåligt med att ta hand om sig själv, med träning och så. Men jag skall snart lägga om prioteringen. Så det var lite om vad som är på gång denna helgen.