Semester

Äntligen är det fredag och jag har semester ifrån mitt andra jobb i åtminstonde tre veckor. Skall bli så skönt att bara kunna focusera på mitt egna företag och alla bokningar som jag har nu i juli.

Imorgon Lördag skall vi upp till Båstad och mingla. Se damernas final i tennis. Skall bli spännande. Jag är ju ingen tennis människa för övrigt, och det innebär att jag då har noll koll på vem som är bra på tennis och vilka damer som kommer att befinna sig i finalen. Har inte heller följt det på tv´n under veckan, så det får bli en överrskning imorgon.

Kommer att spendera förmodligen hela dagen där uppe, se till att knyta lite kontakter och vara allmänt social. Det blir en bra start inför kvällen. Då har jag ett makeup jobb på G. Skriver givetvis inte vad här än eftersom man vet inte vem som kikar in och läser här.

På söndag har jag sedan bokat in en provmakeup på förmiddagen och det skall bli spännande. Det är alltid en utmaning när man träffar sina kunder för första gången. Så det ser jag fram emot.

Detta var lite om vad som händer i helgen.