Sitter nu…

med värsta dunder förkylningen på gång antagligen. Eller så är det en rejäl kombination av gräspollen allergi och förkylning samtidigt. Svårt att veta vilket det är just nu.

Men sedan jag kom hem från mitt andra jobb idag så har jag bara legat på soffan och tyckt synd om mig själv. Jag har INTE tid att vara sjuk nu. Har ju jobb på lördag som måste genomföras, en brudmakeup och håruppsättning.

I värsta fall så får jag ta några värktabletter och se ifall jag iaf kan stå på benen ett par timmar åtminstonde så jag kan få göra Susan så fin som bara hon kan bli. Själv får jag väl se ut som ett vrak med en ständig snytnäsduk under näsan som fångar upp alla nysningar och andra mysiga attacker man får.

Men jag hoppas jag hinner piggna till. Skall fixa till ett ingefärs te som driver ut det ur kroppen. Sen så en massa nässpray av alla de sorter skall intas och pollen tabletter…jag tror faktiskt jag tänker ha bartömning i meducin förrådet under morgondagen. För fy vad jag inte mår så bra just nu, det blir ett tidigt sänggående.