Vårda dina penslar

Att vårda sina penslar så att de håller i många år är ju jätteviktigt. Och sköter du om dem så håller de ju länge. Jag köpte på mig ett regörings shampoo ifrån ett märke förra året som jag blev helt frälst i. Dock ansåg jag att man betalade nog mest för den fina burken den kom i så jag surfade runder på nätet för att hitta en tillverkare av samma produkt. Såklart hittade jag en i USA som gjorde dessa fantastiska tvålar av getmjölk. Det är exakt samma innehåll som i den med den fina burken. Den rengör och deficinerar mina penslar på samma gång och till ett betydligt billigare pris. Samtidigt är mängden på tvålen större så det blev ju bara en total vinst eftersom jag dessutom köpte på mig några stycken så fick jag utöver det några extra tvålar som sample.

När ni ser bilderna på den fina burken som var så dyr och den stora tvålen så förstår ni ju att jag kommer bara att rengöra mina penslar med de jag köpte in. 🙂 Funkar hur bra som helst att använda sig utav en vanlig tvål kopp för knappt tio kronor att förvara dem i.

img_2586 img_2588 img_2587

Det du skall tänka på är att rengöra dina penslar minst en gång i veckan oavsett vilket rengörings sätt du använder. Det går ju klart att rengöra sin penslar med yes diskmedel, ett milt schampoo och sen låta dem ligga ner på en ren handduk för att torka. Men är du sugen på att prova denna fantastiska tvål som varar lääänge så bara kontakta mig. Den är ju gjort på 100% getmjölk och är kallpressad i tillverkningen ihop med andra välgörande ämnen. Inget kemiskt, eller onaturligt finns i dem. Letade precis febrilt efter lappen med innehållet, men slarvig som jag är med lappar har jag lagt den på ett så bra ställe att jag inte hittar den just nu 🙁  Men jag får återkomma till den biten.