Vill du spara pengar ?

Såklart vem vill inte göra det. Det var nog en dum fråga. Jag har gjort lite reaserch angående eyeprimers. Nästan alla märken som finns på marknaden har en eyeprimer för en hållbar ögonmakeup, som har som huvudsyfte att göra färgerna i skuggorna mer klara och se till att inte skuggorna lägger sig i vecken som blir på ögonlocken. I de flesta primers så har de en huvudingrediens som binder dem samman och det är att de oftast är siliconbaserade. Jag har själv haft svårt att hitta en primer utan just silicon, för jag anser att det är inte alla skuggor som skall ha just en siliconbaserad ögonprimer. Men för att ni då skall kunna spara in på att gå och köpa dyra eyeprimers så kan man istället använda sig utav en airbrush-thinner. Alltså en vätska som man rengör sin airgun med framförallt, om det är en siliconbaserad airbrush.

Då tar man bara en liten liten droppe på sin handrygg och lägger sen på det över ögonlocket med ett ringfinger eller en pensel. Låter det torka en minut sen är det bara till och lägga på ögonskugga efter ögonskugga och få precis samma fantastiska resultat som med en vanlig eyeprimer med siliconbas.

Jag kan rekommendera er att köpa Airbase airgun cleaner för just detta syfte, eftersom jag vet att det ger inga biverkningar och låter huden andas och du får ett fantastiskt resultat. Siliconbaserade airgun-thinners finns i olika märken på marknaden idag, så för att du inte skall köpa vilket som helst så gör din egen reaserch på produkten innan du använder den.