Wow…jag lyckades !

Ja, jag har precis gjort en stor prestation för att vara mig genom att uppdatera min hemsidas olika flikar. Jag har lagt till en flik nu som jag valt att kalla referenser. Där tänkte jag lägga upp det jag får tillgång till utöver mina portfolio bilder. Så just nu ligger där två reklamfilmer som jag gjort i år tillsammans med David på Gertrud Produktion här i Helsingborg. Sen hoppas jag på att få fylla på där med tidningsbilder mm..sidan får bli en lite allt i allo.

Jag har ju varit väldigt dålig med att få några referenser, men det skall det bli ändring på nu framöver har jag tänkt.  Det är mitt mål i alla fall. Sen får man ju hoppas det blir så. Jag vädjar till er som jag arbetar tillsammans med och har några referens bilder mm ifrån tidningar eller andra commercial events att om ni har möjlighet så tar jag tacksamt emot för just min referens sida.

Jag har ju hunnit med och göra en hel del utöver de två reklamfilmerna som ligger uppe nu på sidan under dessa år jag varit verksam. Men som sagt varit rätt så nöjd med det  jag har fått ut av mina uppdrag. Tack, för att ni vill hjälpa mig  !!