Den gångna veckan

Denna veckan har det varit fullt kaos i mitt liv känns det som. Jag har jobbat lite hit och dit och samtidigt försöka göra ett gott jobb. Har varit så stressad att jag haft sura uppstötningar när jag skall gå och lägga mig på kvällen. Kanske lite för mycket information här..hahaha…men det bjuder jag på ! Det började redan på måndagen att jag fick jobba andra tider på mitt andra jobb. Samtidigt som då detta inträffar så ringer telefonen. Det är min uppdragsgivare som säger att på tisdag så kör vi vidare på akt två för stenströms kampanj ”Snygga Helsingborgare”. Då får man gå in till chefen och be sig ledigt ett par timmar för det var ju endå två modeller som skulle fixas. Vilken tur att det gick då, jag har nog fått en schysst chef.

Som tack för det så jobbade jag ju in mina timmar för att vara schysst tillbaka samma dag efter reklam fotograferingen. Fotograferingen gick smidigt, det var två kvinnor som sminkades och stylades, sen var jag iväg igen. 🙂

Sen mellan detta så åkte jag iväg med min tös på ridskolan, hon har ju fått upp ögonen för den dyra sporten. Men det är ju så kul och man blir ju själv sugen på att sätta sig i sadeln igen. Men har så dåligt med tid för sådant just nu.

På tisdagen så bestämdes det att omgång tre skulle fotograferas på fredag alltså igår klockan tre. Men den tiden sprack när kunden satte in ytterligare tre modeller, så klockan fick bli 13.00 istället. Så igår sminkade jag fem modeller både män och kvinnor mellan klockan ett och fem på eftermiddagen. Sen var det bara hem i full rulle för att planera inför denna dagen då jag har en blivande brud Gabriella. Tvätta penslar och desificera allt så att det är ordning och reda.

Sen bar det iväg på inköps runda på city gross, man måste ju ha mat också inför nästa vecka. Kvällen blev kort för jag somnade väldigt tidigt igår, tror nog min man tröttar på att jag kör så intensivit just nu att jag inte hinner/orkar vara vaken och social så mycket. Men det går ju över, snart är det ju vinter och så då har man tid att umgås lite mer. Min lösning, skall bara försöka sälja in den till honom..  🙂