Lördag 090912

Igår så fick jag äran att sminka den blivande bruden Gabriele som skulle gifta sig. Jag bara måste få berätta om den här tjejen, vilken härligt positiv människa. Det är inte ofta man träffar på sådana människor i vårt samhälle idag. Hon är dessutom specialist läkare nere på MAS i Malmö. Man fick sådan härlig inspiration av henne att hela min dag igår bara kändes helt fantastisk. Det är inte många människor som kan beröra mig på det viset att man känner sig som en helt ny människa. Speceillt också då att hon är läkare, hur många blir inspirerade utav just den kategorin. Man träffar ju oftast dem när man är rent under isen och mår dåligt på ett eller annat sätt.

Men Gabriele gjorde faktiskt min lördag helt unik. Jag sitter här fortfarande och undrar varför och jag kan inte heller förklara vad som var så inspirerande med just henne. Det enda jag kan komma på är att hon var sååå positiv och glad. Sen så kanske just det gjorde att jag presterade mitt allra yttersta för det var hennes stora dag. Men jag ville i alla fall dela med mig utav den här fantastiska människan och jag hoppas att hon fick en helt underbar dag tillsammans med sin blivande man och deras långväga släktingar ifrån Tyskland och andra vänner.

Men en sak är säker och det är att jag hoppas inte att jag träffar henne på sjukhuset någon gång. Eller kanske endå, för då blir jag ju frisk som en nötkärna av hennes positivitet.