Halloween 2011

Ja, det går en hel del dagar mellan uppdateringarna i bloggen. Det har varit en intensiv tid just nu både på jobb fronten och på det privata planet. Men känner att jag har landat och kommer förmodligen att få nya krafter snart. Har gjort en del jobb, det har varit bröllop,Tv och Halloween som stått för dörren. Helt underbart !

Gjorde ett smink uppdrag för HDtv24 och deras programledare och nyhetsankare som syns i Helsingborgs nya Tv kanal. Det var mycket lärorikt och jag hoppas att alla fick med sig en AHA upplevelse och att de förvaltar sina nya kunskaper framför kameran.

Nu till halloween blev det en del jobb, jag fick möjlighet att få göra en Jack Sparrow och en Charleston kvinna. Skall bli kul och få ta del utav de bilderna vid ett senare tillfälle. Sen så i helgen gjorde jag läskiga saker till en haloween fest. Dock är inte bilderna jag lägger upp här utav bästa kvalité, tagna med Iphone 4 men ni får hålla tillgodo. Tror att jag skulle kuna stå och göra sådana här jobb på heltid. Kanske som en praktikant på någon teater sidan om en mycket erfaren Sminkör. Det hade varit hur kul som helst.

174                                   178      

Så vad tycker ni om mitt allra första jobb till en Halloween där jag fått fria händer och utgå ifrån personligheter och skapa dessa hemska varelser? Jag hade kunna få till det ännu bättre om jag hade haft flytande latex hemma. Men man tager vad man haver och gör det bästa utifrån det.

Sen så har det redan börjat trilla in jobb inför bröllops säsongen 2012 och det ser jag fram emot att få göra alla blivande brudar vackra. Många makeup artister sminkar inte blivande brudar för att det sägs inte vara en utmaning. Men jag verkligen tycker om att sminka brudar och det är väl en utmaning att lyckas få varje blivande brud så unik som bara hon kan bli på sin stora dag. Att sminka en Clean Beauty är en utmaning anser jag. Att lägga lager på lager i tok många färger och få det snyggt är också en utmaning. Wild and crasy är också en utmaning och ALLA är riktigt roliga att få göra tycker jag. Jag gillar utmaningar och få sätta press på mig själv. 🙂