Nytt ifrån Blifin inför år 2012

Ifrån Januari 2012 så kommer jag även att erbjuda Brudmakeup med Airbrush tekninken. Den skiljer sig en del ifrån den traditionella Makeupen. Så här kommer lite information ang Airbrush och vad den kan göra för just dig på din stora dag.

 Ärr, missfärgningar, ringar under ögonen och påsar verkar försvinna. Tekniken har fått fäste i vår bransch och är nu big business i Hollywood och New York.  Airbrush makeup används på Shower så som Vänner, Will och Grace, CBS 48 timmar, och Jay Leno. Catherine Zeta Jones, Brad Pitt, Jennifer Lopez, före detta president Clinton och förre vicepresident Al Gore är också bevis på utmärkta resultat som har uppnåtts airbrushed makeup!

När fler TV-stationer bytar till HDTV så  kommer deras makeup avdelningar att behöva skifta till airbrush makeup.

Airbrush sprayar små prickar eller pixlar av makeup på en låg psi genom en anpassad kompressor. På gång, känns det som en mjuk viskning av luft. Det torkar till en matt yta vid kontakt med huden och är vattentät.

 De små pixlarna av foundations ger samma effekt som vad den digitala kameran ser. En persons egen hudton kommer genom, vilket ger ett naturligt utseende.Män älskar det eftersom det är så lätta att de inte känner för att de bär smink. 🙂

Till skillnad från traditionell makeup (där du gnuggar makeup i huden), airbrushing sprutar en fin dimma, så att sminket ”sitter jämnt” på huden. Airbrush makeup ger perfekt täckning (ren eller ogenomskinlig), genom att minimera hudens ojämnheter samtidigt som den ger huden ett vackert naturlig färdiga resultatet. Airbrush makeup varar över 24 timmar utan kladd, rinnande makeup, blekning eller klumpbildning.  Inga fler eftermiddags touch-ups,(om du inte vill!)