Här var det länge sen

Jag får väl ta och skriva lite grann om vad jag har haft för mig den senaste tiden. Som ni kanske redan förstår så har jag haft massor att göra både i jobb syfte och i det privata. Kan börja med att berätta att jag skall flytta den 1 Juni till ny adress. Men jag kommer fortfarande att frilansa med Blifin, så det är ingen salong som skall flytta på sig. 🙂 Så just nu är det rena kaoset på hemma plan och värre lär det väl bli när man på riktigt drar igång med ännu fler kartonger som skall packas.

På jobb fronten så har jag även där hunnit med en hel del. Bland annat så har jag gjort min första reklmfilm tillsammans med http://www.pyramid.se/ och företaget http://www.greenlandscaping.se/ som ville ha nya bilder till sin hemsida när de nu skulle lansera sitt nya namn/logo. Här kan ni se slutresultatet av reklamfilmen för företaget. http://www.youtube.com/watch?v=1HJAwX0ydHQ 

Sen så har jag även gjort en reklamkampanj tillsammans med http://www.studio-e.se/ och Anders som fotograf. Kampanjen var för http://www.audiovideo.se/  I deras nya butiker bland annat så skulle nya ljus skyltar upp i butikerna. Så vill ni se slutresultatet utav det så får ni nog allt gå ner och kolla in deras NYA butiker. Tror faktiskt att det är så att de köpt upp ett antal expert butiker som då skall ny lanseras som audiovideo butiker. Jag kan klart ha fel, men jag tror i alla fall att det låg till så.

Eftersom jag har så mycket på gång har det inte blivit att jag tagit på mig några nya TFP uppdrag den senaste tiden. Men så fort man själv, familjen och allt annat är på plats på den nya adressen så lär jag väl köra på igen. Jag måste även försöka ta mig upp till Stockholm nu i sommar för en del inköp. Har tänkt att göra en del avgjutningar på familjen, inför kommande halloween. Kanske man för en gång skull kan vara ute i god tid för något som rör familjen..hehe..Men vi får väl se hur det blir med det, men målet är i alla fall det. Alltid en början !!