Min första reklamfilm…

Ja, idag så var jag iväg på ett heldags uppdrag utav http://www.pyramid.se/ Deras kund skulle ha en fotografering med en del utav sina anställda i deras nya profilkläder med logga ect på. Tyvärr så avslöjar jag inte kundes namn eftersom det är sekretessbelagt fram till nästa fredag. Min dag började inte så bra eftersom hela familjen försov sig. Tanken var att vi skulle gå upp klockan 06.00 men då var där ingen uppe kan jag meddela. Jag vaknade utav min inbyggda klocka 06.45..då jäklar blev det fart här hemma kan jag meddela. Hoppade som en gasell över maken som fortfarande sov,väckte honom i ett nafs. In och väckte barnen i värsta militär vrålet..UPP..VI HAR FÖRSOVIT OSS !

Sen var det full rulle, alla sprang som yra höns i köket. Fram med frukost mat, kaffe på, badrummen bokades snabbt. Ja, jag förmodar att de flesta utav er vet hur det går till när man försovit sig. Jag var på plats iaf en kvart innan bestämd tid, så jag kom inte för sent till kunden. Phu !!  Jag sminkade fyra killar och två tjejer, jag kan ju meddela att mitt arbete gick i ett rasande tempo även on set. Inga misstag fick ske och jag hade en nöjd fotograf så nog gjorde jag väl endå ett bra jobb med all den stressen jag hade i kroppen.

Sen så var det lunchuppehåll och vidare ner till filminspelnings studion. Makeupen skulle bättras på, i ett lite lugnare tempo under eftermiddagen som tur var. Det är rätt kul och se hur en reklamfilm spelas in, och förhoppningsvis så får jag även ta del utav slutresultatet. Hade ju varit kul och fått med det i sin portfolio. Om inget annat så har jag ju referenser att tillgå.