Reklam film nr:3 2010

Nu har jag haft mycket att göra, många bokningar. Och det är bara positivt. Tycker detta är det perfekta jobbet för mig och jag njuter varje sekund. Till helgen skall det spelas in reklmafilm igen och vi kommer att köra på både fredag och lördag. Jag kommer även att göra ett break för en blivande brud under lördagen och sen återgå till filmen igen. Vad det är för typ av reklamfilm återkommer jag till vid ett senare tillfälle. Men som jag förstått det så kommer jag att få en del utmaningar i form av olika karaktärer som skall gestaltas under dessa två dagar.

Den blivande bruden Sara skall även få en håruppsättning som jag minsann fick öva på idag för det är så länge sen jag gjorde en sådan. Hon skall ha en klassisk svinrygg som den kallas i folkmun. Jag tyckte nog jag fick till den lite grann och förhoppningsvis så sitter den som en smäck på lördag.

Imorgon skall jag åka upp till Ullared och besöka Ola-conny och Morgan..hahaha..nä, men det skall shoppas vinterkläder till barnen och förmodligen en hel del annat också. Tänkte kolla in om de har något bra smink, som man kan sätta klorna i. Om de inte har det så gråter jag inte floder för det. Jag lär väl få shoppat en hel del annat bra och ha där uppe.