Senaste tre veckorna…

har varit tuffa för mig både psykiskt och fysiskt framförallt. Jag har genomgått två allvarliga operationer på dessa tre veckor,samt åkt på en rejäl förkylning ovan på det. Den sista operationen gjordes nu i torsdags när jag var som mest förkyld. Allt har nu förhoppningsvis blivit bra, men jag skall fortsätta lämna blodprov så att de ser att ett visst hormon i kroppen försvinner. Tydligen så kan det vara rätt tufft att bli av med detta jag åkt på. Jag vill tyvärr inte gå in på vad operationerna handlat om här eftersom jag tycker det är lite för privat. Men det räcker väl att jag kan säga att de varit allvarliga.

Samtidigt så har jag försökt hålla de jobb som jag haft inbokade under denna tiden. Så jag vill passa på och tacka er för att ni varit så förstående och att ni haft överseende med att jag sett rätt så risig ut. Men jag har försökt hålla mig på gott humör och det hjälper ju att få något annat att tänka på för en stund. Men tyvärr så fick jag faktiskt göra min allra första avbokning nu i veckan, och det var absolut så himla tråkigt. Men jag funkade helt enkelt inte just då, och hälsan måste få gå först ibland. Men jag hoppas att den här tjejen hittar någon makeup artist som hon trivs med eller så att jag får en andra chans. Vi får se vad som händer här i veckan. Men jag förstår att man letar vidare när någon avbokar,så hade jag nog själv gjort.

Just nu så är jag på fötter igen och dras just nu bara med en rejäl slemhosta,men den skall väl ge med sig den också så småningom. Jag ser fram emot de inbokade jobben som jag har framför mig och så hoppas jag att mina blodprov skall visa sig i en nedåtgående spiral.

Jag har beställt lite nya produkter ifrån M*A*C som jag tänkte testa lite grann. Hittade faktiskt via www.kicks.se  där man kan beställa online när man är kicks kund. Så när de kommer ser jag fram emot att testa dem.

Nästa helg så har jag en plåtning inbokad där vi skall köra ett tema av en lite mer allvarlig karaktär. Vi skall gestalta en tung missbrukare, så jag får en verklig utmaning i att sminka rätt karaktär på modellen. Hade igentligen velat ha en manlig modell för detta, men kände någonstans att varför skall det vara just en kille. Det finns ju tjejer som också är tunga missbrukare och jag har hittat den perfekta modellen för jobbet, så jag hoppas verkligen att hon också kan leverera om jag själv lyckas få rätt karaktär med makeupen. Men det lär vi säkert fixa. Sen så är det ju fotografen som också måste hitta rätt med ljus och så för att få fram rätt bild. Detta skall bli spännande !!